popup
kulcsszavak:

Lakossági fórum a rendezési terv készítésérôl

Hidegség Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközök készítése során - a településfejlesztéssel és településrendezéssel, a települési arculati kézikönyvvel és a településképi rendelettel összefüggő partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 9/2017. (VI. 28.) önkormányzati rendeletben leírtak szerint - biztosítani kívánja a lakosság tájékoztatását és a véleményezés lehetőségét. A témában ezért lakossági fórumot tartunk.

A lakossági fórum időpontja: 2020. január 28. (kedd), 18.00 óra.
Helye: Hidegség Község Önkormányzata hivatalának tárgyalóterme (Hidegség, Petőfi u. 1.).

Az eddig elkészült munkaanyagok megtekinthetők a https://www.dropbox.com/sh/e0eqvmipb8grslv/AACF7CzkZICKDyyPQ6Kndku5a?dl=0 oldalon, vagy az önkormányzati hivatalban.

A településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközök készítéséhez kapcsolódó javaslatokat, továbbá a közzétett munkaanyagokhoz kapcsolódó észrevételeket, véleményeket a lakossági fórumon, illetőleg az azt követő 8 napon belül (2020. február 5-ig) lehet megfogalmazni, illetőleg megküldeni a hidegseg@hidegseg.hu e-mail címre, továbbá személyesen vagy postán Hidegség Község Önkormányzata részére (9491 Hidegség, Petőfi u. 1.).